Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nordisk:

I vår vinteravdeling kan du forvente å finne eit godt utval av nordiske ski, alt frå barn/junior til gode trenings ski. vi har godt utval i felleski, men også tradisjonelle smøre ski og skøyte ski.

felleski 1     

Alpint:

vi har alpin ski i alle prisklasser og til dei fleste nivå. alt i frå twintip til carving, bakkeski og storfjellski. våre merker er Head, Volkl og K2

alpin 1

Randone :

Randonee er ein sterkt veksande sport og vi har selfølgeleg dette godt representert i butikken. Her er Dynafit og Volkl to store viktige merker, men vi har og utstyr i frå K2, BCA, samt alt tilbehøret du treng for ein trygg og god tur i fjellet.

randonee 1

Fjellski :

Fjellski er viktig på Sunnmøre og vi har valgt oss ut dei modellane som vi meiner funkar i våre fjell frå Åsnes. Helge Ingstad er ei av desse skia. den har fellelås for lett å sette på og ta av ein skifell.

fjellski 1

Skotilpassing fell inn som ein naturleg del av vår kompetanse, vi har alt utstyr som trengs for å få skoen til å sitte som støypt på foten.

Vi tek og fotanalyse og lagar personlege sålar til deg. Dette vil gi deg mykje bedre balanse og aukar blodgjennomstrøyminga i foten.

Share on Facebook

Logg inn